Ez a mi történetünk


2018-ban hallottunk először a KANJAM játékról, kipróbáltuk, és ahogy az első 3 pontos "bucket"-ek sikerültek, egyre jobban belelkesültünk.  Táborokban, iskolai foglalkozáson, fesztiválokon  is bemutattuk már,  sokaknak meg is tetszett,  egyedül a COVID-19 állította meg egy kicsit a lendületet.  Ám a KANJAM  pont az a játék, ahol nem feltétlenül kell szoros kontaktban lenni a játékostársakkal, távolról is elég  azonos hullámhosszra kerülni, így bátran ajánljuk továbbra is bárkinek, bármilyen körülmények közt.

                             Motivációnk

Továbbra is azokat a játékokat keressük, melyek minimális előképzettség nélkül is gyors sikerélményt jelenthetnek a játékosoknak, akik viszont az átlagon felül ügyesek, igazi hazai v. akár nemzetközi  versenyeken is kipróbálhassák magukat.  Több másik ügyességi célbadobós, pöckölős, ütögetős sportjátékban bebizonyosodott már, hogy jók az elképzeléseink, a KANJAM frizbinek pedig valóban mi vagyunk az első úttörői.  Szeretettel várjuk követőinket!

Csapatunk

Salamon Dóra

 

Létay Dániel

 

© 2020 KANJAM Frizbi Hungary | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el